HTML

Homeless bannerek

2012.05.04. 12:50 ad-renalin

A svéd Stadsmission részére különleges online megoldás született. A non-profit szervezet célja mindenki számára élhetőbb várossá alakítani Stockholmot. A gyerekeket, egyedülálló anyákat, hátrányos helyzetű családokat egyaránt segítő összefogás most hajléktalan emberekért indított bannerkampányt, amely homeless bannerekre épül, üzenve: "Ha van egy kis szabad hely a honlapján, ezzel a bannerrel sokat segíthet az otthontalan rászorulókon."

A www.hemlosabanners.se oldalra látogatva tetszőleges méretű és színű homeless bannereket lehet foglalni, és a rákattintások révén adományokat juttatni a rászorulóknak. A kampány nemcsak az érzékeny lelkű internetezők között, hanem a Stockholmi Webby Award zsűrijében is tarolt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://larakamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr184488289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása