HTML

LaraKamilla

Ez egy gyakorló blog

Friss topikok

Címkék

Archívum

Zöld erdőben zöld Fedex

2012.05.07. 13:40 ad-renalin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fedex megbízásából díjnyertes animációs filmet készített a New York-i BBDO.
A nemzetközi gyorspostaszolgálat ugyanis „zöldellni” kezdett: újrahasznosított csomagolóanyagokkal és több elektromos targoncával dolgoznak, sőt egyre több alacsony károsanyag-kibocsátású repülőgéppel szállítanak. A cég környezettudatosságát az „Elvarázsolt erdő” című spotjukkal közvetítik a világnak, benne szeretnivaló erdei állatokkal és egy Fedex kollégával barátkozó fával…

Tipikusan olyan ötlet, ami itthon jó eséllyel már a brainstormingon elvérzett volna: "mi lenne, ha csinálnánk egy animációt, hogy egy Fedex autó végigmegy az erdőben az erdei állatok között…?" - Nos ez így elég 'futottak még' ötletnek hangzik, de a New York-i BBDO, na meg a nemlétező büdzsékorlát bebizonyította, hogy még egy rém kézenfekvő alapgondolatból is lehet varázslatosat alkotni.

 



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://larakamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr954493928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása